Home > Povestea NTO

Povestea Next Trip Outdoors începe.. înainte cu mult de Next Trip Outdoors!

Fondatorii NTO au în spate acumulată o vastă experiență în domeniul montan și al activitățiilor de aventură.

Vlad este născut și crescut la poalele Munților Retezat. Încă din copilărie a avut o uimitoare atracție spre natură, astfel activitățile în aer liber au început să ocupe un rol important în viața sa. În acest context a început să studieze și să practice diferite forme de mișcare și explorare (speologie, alpinism, scufundări etc.), Toate acestea au contribuit la a dobândi până în prezent o vastă experiență în acest domeniu dar și o certificare de ghid montan.

Remus a copilărit pe dealurile Ardealului, unde a dezvoltat un mare atașament față de natură.  În 2001 a început să practice speologia în cadrul clubului Speotimiș, în prezent fiind președintele acestui club. De-a lungul timpului a încercat și practicat diverse sporturi și activități precum scufundări, parapantă, alergare montană, ski, alpinism utilitar etc. Experiența acumulată îl recomandă ca un partener de încredere pe munte sau la activități de aventură. În prezent este certificat ca și ghid național, monitor de ski și urmează cursurile școlii de ghizi montani.

Drumurile lor s-au intersectat în cadrul clubului de speologie din care fac parte, aducându-i tot mai aproape, astfel încât, în anul 2017, simțind că împreună fac echipă bună, au creeat Next Trip Outdoors – The routine braker cu scopul de a oferi experiențe de calitate, într-un context în care calitatea pierde tot mai mult teren în favoarea cantității.