Home > Teambuilding
tb1
tb2
tb3
previous arrow
next arrow
tb1
tb2
tb3
previous arrow
next arrow

.


Oferim momente de calitate, pline de aventură, în conexiune cu natura înconjurătoare, ca soluție alternativă teambuilding-urilor clasice.

Datorită îndepărtării accentuate față de natură și a angrenării în stresul cotidian, specifice locuitorilor din mediul urban, reconectarea cu elementele naturii devine o necesitate absolută atât pentru fericirea și împlinirea individului cât și pentru randamentul, creativitatea și funcționalitatea de care acesta dă dovadă.

În acest scop propunem și promovăm ideea de teambuilding în natură.

Opțiuni de teambulding:

  • Teambuilding de aventură
  • Teambuilding de tip treasure-hunt
  • Teambuilding de tip bushcraft

Teambuilding de aventură

Include în special activități pe corzi (tiroliană, rapel, pendul, canyoning, cățărare). Acestora li se pot adăuga ture de trekking, plimbări cu barca, parcurgere peșteri, zbor tandem cu parapanta, TIR cu arcul etc.

Beneficii: ieșirea din zona de confort, ajutorul reciproc, evaluarea personală reală a vitezei și modului de reacție, conștientizare intrinsecă

Teambuilding de tip treasure-hunt (vânătoare de comori)

Presupune rezolvarea în echipă a unui anumit număr de probe (fizice sau mentale) cu scopul de a finaliza în cel mai scurt și eficient timp, urmată de o sesiune de debriefing. Acest tip de activitate este conceput în funcție de locație, număr de participanți, scop, nevoi etc.

Beneficii: munca în echipă, debriefing pe punctele cheie, conștientizarea minusurilor ca echipă și ca individ

Teambuilding de tip bushcraft

Este un concept diferit de teambuilding, unde acțiunea se petrece.. în pădure! Este destinat echipelor de aproximativ 10 persoane. Participanții vor petrece două zile și o noapte în mijlocul pădurii, în care vor învăța să se gospodărească singuri, cu resursele din jur: își vor construi singuri adăpostul, vor învăța diverse practici și metode de supraviețuire în natură.

Beneficii: Deconectarea totală de civilizație, ieșirea din zona de confort, munca în echipă în scopul confecționării diferitelor unelte, educație ecologică, închegarea echipei